Снимка: БулфотоСнощи границата беше премината. Десетки полицаи бяха в болница. Видяхме

...
Снимка: БулфотоСнощи границата беше премината. Десетки полицаи бяха в болница. Видяхме
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Протестът снощи беше платен

Снимка: Булфото

Снощи границата беше премината. Десетки служители на реда бяха в болница. Видяхме ненужна реплика на платения митинг. Подложиха българските служители на реда на крайни унижения. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Какво видяхме при повдигането на палатковите лагери на протестиращите – нечистотия, бутилки,, алкохол - оставаш с възприятието, че там е живяло всичко друго, само че не и хора. Цяла нощ чиновници на Столична община бяха ангажирани да почистят тази гнусна панорама. Свидетели сме на денонощна работа на незабавните медици. Всичко това коства скъпо на българските данъкоплатци, а не на хора, които над 50 дни стоят по улиците и незнайно какво работят. Именно по тази причина моля към Столична община да бъде връчена на основателите на тези метежи – на това бездарно и безконтролно трио, съобщи Рашидов, написа Novini.bg.

За похищението към българските лавица приканвам страната да даде под съд " Отровното трио ". Най-лесно е да плюеш и да рушиш. Тези хора не знам с какво могат да се похвалят, с изключение на с отричане и храчене, акцентира той, като съобщи, че " Отровното трио " са деца и внуци на " тежката комунистическа номенклатура ".

Президентът и неговата имитация " Мутри, вън " му даде лъжливо самочувствие. Снощи ясно се видя къде са мутрите – това са тези, които замерят българските служители на реда, сподели още Вежди Рашидов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР